5. feb, 2012

Badning av Wille

2012-02-04

Wille har fått sig ett välbehövligt bad i dag, han var ganska "fet" i pälsen. I dag tog det lång tid att bada honom för jag gjorde efter konstens alla regler, shamponerade in honom fyra gånger och sköljde ut och sista sköljningen varade lääänge för att det inte skulle finnas några shamporester kvar och och sen fönade jag honom helt torr och resultatet blev jättebra. Han är sååå duktig när det gäller badning och föning, han accepterar det jättebra, det är skillnad på dom "små" där får jag vara mycket försiktig med fönen, träna en liten stund då och då för dom är rädda för den ännu.

Wille går och kurrar och jamar lite när han kommer hit bort till mina honor och springer efter dom en stund men lugnar sig efter ett tag, det är ingen av mina honor som är könsmogna ännu men Wille vill gärna lukta på dom ändå.

Nu när det blivit lite ljusare och parningstider är i antågande så känner Wille det på sig, han har börjat äta lite mindre och minskat i vikt redan, jag vet att han brukar gå ner ca 1 kg på vår/sommar som han när hösten kommer går upp igen men för övrigt är han lugn.

Sätter in ett kort som jag tycker är så mysigt. Dennis öppnade en blötmatsburk och då kommer alla som ett skott alla utom Mira (birman) som tycker det är äckligt med blötmat och jag var där med kameran förståss, tyvärr är det lite dåligt ljus på kvällen så det blir gulaktigt.

Jag har nu bokat en stuga i Uppsala i maj och ska åka på kattutställning och jag längtar nåt enormt till dess, och nu håller jag på att funderar på burklädsel för jag måste ha ett till, få se vad det blir.

(klicka på kortet för att få det större)

Senaste kommentaren

11.10 | 09:29

Hej. Skicka gärna ett mejl till silkedals@hotmail.com
Vi väntar kattungar i november

25.09 | 17:48

Hej. Skicka ett mejl till mig på silkedals@hotmail.com

09.09 | 20:48

Låter intressant sommar 2023 shetland sheepdog valpar håller ett öga på denna sida / Monika Kalmar/Ljungbyholm

02.09 | 15:51

Intresserad att köpa en kattunge

Dela den här sidan