8. sep, 2012

Dayzie löper

8 sep-12

Dayzie löpte i mitten av augusti för första gången efter p-pillerna och det ska ju gå ett löp innan man parar och nu har hon alltså kommit in i ett löp igen men inte så kraftigt som första gången. Pricis som förra gången så började min fertila hane Liston gå efter henne hela tiden(det är bra att hanarna visar tidigt att ett löp är på gång) och då särade jag på dom och sen så tog jag med henne bort till Wille som jag tänkt skulle få bli pappa till hennes första kull och hon verkade släppa till med en gång men jag såg inte att det blev någon fullbordat parning. Det känns lite frustrerande för när jag är där borta hos Dennis så är dom inte intresserade av att visa någon parning men Dennis säger att han hör dom om nätterna men han går inte upp och kollar om det lyckas som jag skulle gjort om jag haft dom här hemma. Jag brukar vara som en liten hök när jag ser att det är på gång när dom är borta hos mig.

Så jag är väldigt osäker på om det blivit något men jag hoppas, hoppas det blir kattungar.

I dag för ett år sedan så hämtade vi lilla söta Dayzie i Belgien. Jag var så nervös för hur hon skulle ta flygresan men det gick väldigt bra, hon satt så snällt i sin väska i mitt knä på flyget, och på flygplatsen så tog jag på henne en sele så hon fick komma ur sin väska och gå runt lite och även kissa på den lilla lådan jag hade med mig som handbagage, det var många på flygplatsen som tittade storögt på oss. När vi skulle gå igenom säkerhetskontrollen så fick jag ta ut Dayzie och ha henne i famnen medans hennes väska åkte igenom kontrollen och killen som stod där tyckte hon var så söt och kunde inte låta bli att kela lite med henne:)))

Så nu får jag hoppas att hon blivit dräktig i dag för det vore kul eftersom lilla tjejen varit här i Sverige precis 1 år...

På kortet sitter Dayzie i sin sele på flygplatsen och väntar på att få kliva på planet och hon var så söt. Klicka på kortet för att få det större.

Kommentarer

Anneli Flygare

10.09.2012 07:20

Jag håller tummarna!
Kram på er

Senaste kommentaren

11.10 | 09:29

Hej. Skicka gärna ett mejl till silkedals@hotmail.com
Vi väntar kattungar i november

25.09 | 17:48

Hej. Skicka ett mejl till mig på silkedals@hotmail.com

09.09 | 20:48

Låter intressant sommar 2023 shetland sheepdog valpar håller ett öga på denna sida / Monika Kalmar/Ljungbyholm

02.09 | 15:51

Intresserad att köpa en kattunge

Dela den här sidan