29. okt, 2012

Utställning

29 Okt-12. I helgen har vi alltså varit på kattutställning i Varberg. Vi åkte i fredags fm och kom hem måndag em så det har varit en intensiv helg kan jag lova. När utställningen var slut på lördagen så var jag så fruktansvärt trött och hade så ont i benen så det var bara att äta lite sen lägga sig i soffan och halvsova. På söndagen känndes det bättre efter en natts sömn.  Det är så roligt att få träffa alla kattvänner och denna gången blev det även några nya bekantskaper.

Jag hade med mig Liston o Lucie och dom tyckte det var lite läskigt med alla ljud och dofter men så var det bara andra gången för dom på utställning. Bägge två fick sina cert och på söndagen blev Lucie bäst i ras.

Jag gjorde en färgbedömning på Liston i maj-12 och då sa domaren att han är en chinchilla (som han är reggad som) och gjorde även en färgdedömning denna gången men denna gången så tycket domarna att han är en silver shaded och jag tror nog att det är så. Vi hade en fransk man som domare på lördagen och han var inte rolig, mina två blev lite rädda när dom var på domarbodet hos honom men på söndagen fick vi en kvinna från sydafrika som var helt underbar mot katterna, hon tog sig tid att kela lite med dom och Lucie kröp tätt intill henne medan domaren kliade henne och pratade med henne och det var så roligt att se och för övrigt tyckte hon mycket om Lucie, hon fick bra bedöming av henne och även Liston  men Lucie var ett strå vassare denna gången. Av 5 brittiskt långhår blev Lucie bäst i ras.

Det fanns många fina britter på utställningen och på lördagen var det brittspecial och det var roligt och BIS blev en brittiskt korthår.

Nu får man lägga utställningen bakom sig och vänta på att Dayzie ska få sina kattungar, hon börjar bli rund om sin mage nu. Spännande....

Klicka på kortet för större bild.

Senaste kommentaren

11.10 | 09:29

Hej. Skicka gärna ett mejl till silkedals@hotmail.com
Vi väntar kattungar i november

25.09 | 17:48

Hej. Skicka ett mejl till mig på silkedals@hotmail.com

09.09 | 20:48

Låter intressant sommar 2023 shetland sheepdog valpar håller ett öga på denna sida / Monika Kalmar/Ljungbyholm

02.09 | 15:51

Intresserad att köpa en kattunge

Dela den här sidan