20. nov, 2012

Kattungarna 1 vecka

20 nov-12. I dag är alltså Dayzies och Willes kattungar 1 vecka. Det har varit en mycket intensiv vecka först med Dayzies förlossning där jag inte fick någon sömn på 1.5 dygn och andra dygnet kunde jag inte koppla av utan så fort kattungarna gav ljud från sig så vaknade jag och tittade till dom för att se att dom mådde bra.

Sen när jag kom upp på morgonen så såg jag att min birma Mira hade blod i rumpan så då var det bara att försöka raka bort lite päls så vi kunde se vad som hänt och det hade spruckigt en liten bit ifrån analsäcken och det såg riktigt otäckt ut (har hänt en gång tidigare på samma ställe) så ner till veterinären och denna gången fick dom sy några stygn så nu går hon med en strut, krage, runt halsen och hon vantrivs med den på sig. Stackarn.

Dennis och jag har diskuterat namn på kattungarna och det ska börja på A och det var inte så lätt att hitta fina namn på den bokstaven tycker jag men vi har kommit fram till Silkedals Silver Alex och Silkedals Silver Ali för det är två hanar. Om vi kommer på något bättre så kanske jag byter namn så inget är riktigt spikat ännu.

Dayzie är en sån duktig mamma hon tar värkligen hand om dom små och tar man upp någon så dom skriker så kommer hon med en gång och ska hämta den till lådan igen. Det är så svårt att slita sig från kattungelådan och göra något annat och det lär väl inte bli lättare ju äldre och sötare dom blir kan jag tro.

Senaste kommentaren

11.10 | 09:29

Hej. Skicka gärna ett mejl till silkedals@hotmail.com
Vi väntar kattungar i november

25.09 | 17:48

Hej. Skicka ett mejl till mig på silkedals@hotmail.com

09.09 | 20:48

Låter intressant sommar 2023 shetland sheepdog valpar håller ett öga på denna sida / Monika Kalmar/Ljungbyholm

02.09 | 15:51

Intresserad att köpa en kattunge

Dela den här sidan