11. dec, 2012

Kattungarna 4v

11 dec-12.  Kattungarna är alltså 4 veckor redan idag. Dom är så goa för nu när man kommer till deras låda så skriker dom i högan skyn när man pratar med dom, oftast och mest Alex :-))) men Astro kan han också men han är lite lugnare till sättet (ännu)

Härom kvällen blev jag lite rörd faktiskt, jag tog både kattungarna till soffan där vi satt och då kom Lucie och lade sig på ryggstödet och tittade nyfiket på kattungarna och efter en stund kom hon ner i soffan och började tvätta dom små och sen la hon sig ner och dom små började söka efter en tutte och Lucie tillät det och man kunde tro att det var mamman men då tog jag kattungarna och gick in med dom till "sitt rum" och sin rediga mamma och då skrek Lucie efter dom flera gånger och hon brukar inte jama i vanliga fall, det såg så gulligt ut och hon blir nog också en jättebra mamma när det blir dags för henne. Hon var också helt annorlunda när hon låg i soffan brevid oss, hon lade upp magen och kråmade sig så hon fick nog lite moderskänslor då.

Idag har det varit ett riktigt snöoväder på Öland men jag är glad att jag suttigt på utbildning och slapp därför köra ute på vägarna idag men mina jobbarkompisar har haft det kämpigt i dag . Nu ska jag gå och kela med kattungarna en stund.

Senaste kommentaren

11.10 | 09:29

Hej. Skicka gärna ett mejl till silkedals@hotmail.com
Vi väntar kattungar i november

25.09 | 17:48

Hej. Skicka ett mejl till mig på silkedals@hotmail.com

09.09 | 20:48

Låter intressant sommar 2023 shetland sheepdog valpar håller ett öga på denna sida / Monika Kalmar/Ljungbyholm

02.09 | 15:51

Intresserad att köpa en kattunge

Dela den här sidan