18. dec, 2012

Kattungarna 5 veckor

18 dec-12. Nu börjar kattungarna bli roliga och börjar springa omkring och busar lite också. Dom äter nu lite babymousse som dom tycker är jättegott, Astro har även smakat på babycat torrfoder men det vill inte Alex riktigt smaka på ännu.

Dom har varit ute och sprungit i köket och alla mina vuxna katter har hälsat och luktat på dom små.

Idag har jag haft lite jobb med mamma Dayzie. Hon fick mjölkstockning så efter rådfrågning av veterinären så fyllde jag en liten petflaska med varmt vatten och höll mot hennes mage och så har jag masserat och masserat, i omgångar i dag och det ser ut att ha släppt nästan helt nu och det känns så skönt.

Nu ska jag gå in i tvrummet och sätta mig för Liston ligger och väntar där på mig och när jag sätter mig där så kommer han smygandes så sagta, och ser så gulligt ut som bara han kan, och lägger sig till rätta i mitt knä. Dennis brukar  säga skämtsamt att, Liston, det är inte manligt att hålla på som du gör 🙂 men det bryr han sig inte om, och inte jag heller, för Dennis är bara avundsjuk att han bara går rätt över hans knä för att sen lägga sig hos mig. Underbart!!!

(Klicka på kortet för att få det större)

Senaste kommentaren

11.10 | 09:29

Hej. Skicka gärna ett mejl till silkedals@hotmail.com
Vi väntar kattungar i november

25.09 | 17:48

Hej. Skicka ett mejl till mig på silkedals@hotmail.com

09.09 | 20:48

Låter intressant sommar 2023 shetland sheepdog valpar håller ett öga på denna sida / Monika Kalmar/Ljungbyholm

02.09 | 15:51

Intresserad att köpa en kattunge

Dela den här sidan