11. jan, 2013

Vaccinering

11 jan-13. I dag har kattungarna fått åka till veterinären för sin första vaccinering och jag är förvånad att det gick så bra. Inget jamande i bilen , jo förresten, Alex "pratade" lite med mig när jag tittade på honom men sen var han tyst. Inne hos veterinären så tyckte alla att dom var underbart söta som satt så fint i buren och tittade. Alex hoppade ut på bordet med en gång och kollade läget och Astro kom ut lite försiktigt när det bjöds på godis. Bägge var så duktiga och matte var så stolt över sina små godingar. Mamma Dayzie fick följa med som stöd och hon hon var med ute på bordet och övervakade det hela, hon är så mån om, och duktig med sina ungar.

Alex är den som "pratar" mest, han kommer om jag står i köket och tittar mig i ögonen och så pratar han, och jag förstår att han vill något för pappa Wille gör precis likadant när han vill något och givetvis så smälter man. Astro har vi skrattat åt många gånger för han öppnar munnen och man ser att han skriker men det hörs inget men han kan prata han också så det hörs ibland.

Inatt vaknade jag av att det åskade och blixtrade och samtidigt vräker snön ner och hård blåst, tror aldrig jag varit med om det förrut. Jag är glad att jag är ledig idag när det är sånt otäckt väder och inne är det så mysigt när fönstrerna är täckta med snö.

Senaste kommentaren

11.10 | 09:29

Hej. Skicka gärna ett mejl till silkedals@hotmail.com
Vi väntar kattungar i november

25.09 | 17:48

Hej. Skicka ett mejl till mig på silkedals@hotmail.com

09.09 | 20:48

Låter intressant sommar 2023 shetland sheepdog valpar håller ett öga på denna sida / Monika Kalmar/Ljungbyholm

02.09 | 15:51

Intresserad att köpa en kattunge

Dela den här sidan