18. feb, 2013

Alex har flyttat

18 feb-13. Alex har nu alltså flyttat till sitt nya hem och det blev så tomt och lugnt när han flyttade. Vi har ju fortfarande Astro kvar en vecka till men det blir ju inte samma bus med bara en kattunge och Astro är den lugnare av dessa två.

Jag kommer sakna en syn som jag ser nästan varje dag när jag kommer hem på lunchrast, Astro som sitter på bänken jämte spisen eller på diskbänken och tittar storögt på Dennis när han gör omelett till oss. Han är så söt där han sitter troget och tittar på.

Jag har fått mail från Alex nya ägare och hon skriver så här.

Hej. Ville bara berätta att Saga o Alex leker för fullt om dagarna. Saga är mycket större och vi blir oroliga ibland men Alex säger igrån när han inte vill längre och då går hon därifrån. Det är full rulle här hemma.. Saga har blivit lite modigare och jag tror Alex hjälper lite mot hennes rädsla mot allting, vilket är bra. Just nu ligger Alex här i sängen och vilar och han verkar trivas superbra :-)Hans sovplats om nätterna är på min huvudkudde, vilket jag tycker är supermysigt.

Det är så roligt att få sådana här mail att det går så bra med honom och att han har det så bra. Tack snälla Amanda.

Astro o jag var hemma hos Wille och hälsade på, jag ville ha några kort på dom tillsammans. Ganska roligt att se storleksskillnaden. Astro var inte särskilt intresserad av pappa Wille utan han ville hellre kolla runt i lägenheten. Jag fick några kort och några sätter jag in på Willes sida

Senaste kommentaren

11.10 | 09:29

Hej. Skicka gärna ett mejl till silkedals@hotmail.com
Vi väntar kattungar i november

25.09 | 17:48

Hej. Skicka ett mejl till mig på silkedals@hotmail.com

09.09 | 20:48

Låter intressant sommar 2023 shetland sheepdog valpar håller ett öga på denna sida / Monika Kalmar/Ljungbyholm

02.09 | 15:51

Intresserad att köpa en kattunge

Dela den här sidan